Att delta i Å-varvet i Eskilstuna är inte bara en stor löpupplevelse, det är att vara en del av en folkfest som stärker den lokala friidrotten för barn och unga och som bidrar till fler tränar och rör på sig för att komma i form till lördagen den 25 maj 2024.

Sedan starten 2010 har Å-varvet vuxit och är idag ett etablerat stadslopp med en helt egen karaktär. Närheten till vattnet, den peppande publiken och den lättlöpta banan i försommargrönskan skapar en alldeles speciell atmosfär som lockar motionärer men även elit. Här möts människor för en lika stor del publikfest som löparupplevelse. Musik och uppträdanden kantar banan och det stora åskådarantalet blir en medlöpare som ger extra energi och medvind till alla som springer loppet.

För företag är Å-varvet är en perfekt samlingspunkt för att skapa engagemang kring hälsa och friskvård och stärka team-känslan. Passa på att träna ihop och peppa varandra både som medarbetare och medtränare. Utmana kunder, leverantörer och andra viktiga människor i ert nätverk. Med Å-varvet som mål möts ni i en gemensam utmaning som svetsar er samman och hjälper er att nå längre tillsammans. 

Å-varvshelgen är också ett utmärkt tillfälle att synas och möta er publik i ett sammanhang som är fyllt av glädje och energi. Därför har vi tagit fram ett antal sponsorpaket som ger er stora möjligheter att använda Å-varvet för att aktivera ert företag, skapa möten och kommunicera ert varumärke. 

Allt överskott från tävlingen går till att stärka friidrottens roll i Eskilstuna och inte minst vår barn- och ungdomsverksamhet. I en tid när allt fler rapporter pekar på ökat stillasittande tror vi att idrotten är viktigare än någonsin för folkhälsa och välmående, och ert engagemang i Å-varvet gör därför skillnad på flera plan för att aktivera och entusiasmera kring idrottande och kroppens behov av rörelse.

Vi hoppas att ni vill vara en del av löpar- och folkfesten den 25 maj 2024!

Väl mött önskar vi inom Eskilstuna Friidrott!

Rulla till toppen